Δημοσιογραφική Συνάντηση Ενημέρωσης Πολιτικής Άμυνας

Εθνική Αξιολόγηση Κινδύνων – Κίνδυνος Πλημμύρας – Εθελοντισμός

Ο ρόλος της Πολιτικής Άμυνας

Η Πολιτική Άμυνα διοργανώνει δημοσιογραφική συνάντηση για σφαιρική ενημέρωση και συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνων στην Κύπρο, περιλαμβανομένου του κινδύνου πλημμυρών, στη βάση των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί με βάση Οδηγία της ΕΕ.

Η δημοσιογραφική συνάντηση γίνεται με την ευκαιρία της εκστρατείας ενημέρωσης για τους πλημμυρικούς χάρτες και τον κίνδυνο πλημμύρας, που αποτελεί, μαζί με τις πυρκαγιές των δασών, τις κύριες πηγές κινδύνων που περιβάλλουν την Κύπρο.

Η δημοσιογραφική συνάντηση θα καλύψει επίσης τον ρόλο της Πολιτικής Άμυνας στα θέματα προστασίας των πολιτών, τη δομή και τους εθελοντές της, καθώς και τη λειτουργία της σε συνεργασία με άλλες ουσιώδεις υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η ενημέρωση θα γίνει από τους Δρ. Νικόλα Πάρη και κ. Κυριάκο Χατζηγεωργίου, Ανώτερους Λειτουργούς Πολιτικής Άμυνας και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημοσιογράφους.

Θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο γεύματος για δημοσιογράφους – εκπροσώπους ΜΜΕ την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, στη 1.00 μ.μ., στο εστιατόριο Sawa, Κλήμεντος 31, Λευκωσία, 1061

Για δηλώσεις συμμετοχής των ΜΜΕ

ΤΗΛ | 22875561 EMAIL | [email protected]